Onmisbare benodigdheden voor in jouw auto

Het hebben van de juiste benodigdheden in je auto zorgt voor de nodige rust, maar kan ook heel belangrijk zijn in het geval dat je het écht nodig hebt. Bijvoorbeeld bij pech onderweg of een lange file. Met deze benodigdheden ga je met een goed gevoel de weg op – of je nu dagelijks reist of sporadisch de auto pakt.

EHBO-kit

Een EHBO-kit is cruciaal voor het bieden van eerste hulp, zeker bij kleine verwondingen of lichte ongevallen. Zorg voor onder meer verbandmiddelen, pijnstillers en andere medische benodigdheden en je kunt helpen waar dat nodig is.

Reservewiel, krik en gereedschap

Je wilt niet dat het gebeurt, maar een lekke band kan op ieder moment voorkomen. Zorg er daarom voor dat je een goede reserveband in de auto hebt, samen met een (werkende) krik en het gereedschap dat nodig is om het wiel te kunnen vervangen.

Startkabels/zaklamp

Een ander veelvoorkomend probleem is een lege accu. Houd daarom altijd startkabels bij de hand, om jezelf én anderen te kunnen helpen. Sta je in het donker? Dan komt een zaklamp, voorzien van genoeg batterijen, uitstekend van pas. Zo kun je ook onder de motorkap voldoende zien.

Flesje water & snacks

Voor een file, lange vertraging of pech onderweg is het handig om een flesje water en snacks (die lang houdbaar zijn) in je auto te hebben liggen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan voor het geval dat je iets wil drinken of onverhoopt honger krijgt.

Deken, veiligheidsdriehoek en reflecterende vesten

Sta je eenmaal met pech langs de weg, dan is het belangrijk om in ieder geval zichtbaar te blijven voor overige weggebruikers. De veiligheidsdriehoek plaats je op voldoende afstand van je auto, zodat je tijdig zichtbaar bent voor overig verkeer.

Paraplu

Niets is vervelender dan uit de auto stappen en nat worden van de regen. Zorg daarom dat je ook buiten je voertuig beschermd bent tegen de regen en leg een paraplu in je auto. Heb je een eigen bedrijf en wil je jouw medewerkers en relaties droog houden? Laat dan paraplus bedrukken met het bedrijfslogo of een reclametekst en je maakt op een effectieve manier reclame. Naast paraplus kun je bij Bedrukken.nl ook parkeerschrijven en ijskrabbers laten voorzien van een opdruk; erg handig voor in de auto!

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search